Actieve gezinnen brengen samen zorgeloze dagen door in Das Bayrischzell Familotel Oberbayern. Dankzij het innovatieve Move & Relax-vakantieconcept beleven jong en oud in dit familiehotel aan de voet van de Wendelstein in de Beierse Alpen een fantastische vakantie, die een boost geeft aan het gezinsleven. De zomer zit hier vol natuurbelevenissen, beweging, ontspanning en avontuur.

Het Move & Relax-programma van de Pletzer Resorts is uniek. Move & Relax. Charge your next level family life. Dat is het motto van Das Bayrischzell Familotel Oberbayern. Gezinnen brengen hier echte qualitytime door dankzij een doordachte vakantiemix van beweging, ontspanning en hoogwaardige voeding. De natuur voor de deur van deze hideaway nodigt je uit om op stap te gaan.

Een grote avonturenwereld

De bergen rondom hotel Das Bayrischzell zijn één grote avonturenwereld: perfect voor een ommetje met de kinderwagen, een ontspannen wandeling of een uitdagende klim naar een bergtop met sportieve kinderen en tieners. Bergliefhebbers bedwingen met hun mountainbike of e-bike de vele fietspaden die hier voor elk niveau te vinden zijn. Voor bijzonder coole kids zijn er bovendien sportieve crosscountry-parcours, bikeparks en singletrails in de nabijheid van hotel Das Bayrischzell.

Een zomerdag met de kleinsten in het Pletzi Activity Park vlak naast het hotel is altijd een succes. Ze kunnen er buitenspelen, nieuwe dingen uitproberen, ravotten en vriendjes maken. Iets oudere kinderen testen hun “trefzekerheid” bij het boogschieten. Ouders waarderen de aanwezigheid van ervaren coaches die hen begeleiden bij het behalen van hun fitnessdoelen. De eersteklas infrastructuur, groepsfitnesslessen, persoonlijke trainingssessies en een heel scala aan sportmogelijkheden in de prachtige natuur peppen je energie op.

Veilig leren zwemmen

Professionele zwemlessen voor kinderen tijdens de vakantie, dat is dubbel handig. In het zwembad van Das Bayrischzell Familotel Oberbayern kunnen kinderen veilig leren zwemmen. Comfortabel, zonder verplaatsingen, zonder gesjouw met zwemtassen en vooral: zonder stress. Zwemlessen aangepast aan de leeftijd van de kinderen maken hen op een speelse manier vertrouwd met het element water, en voor je het weet bewegen ze zich als “profs” in het water.

Van 2 tot 16 mei 2024 nodigt hotel Das Bayrischzell gezinnen uit voor Pletzi’s zwemweek: gezinsvakantie met 7 overnachtingen, 5 uur zwemles voor kinderen van 3 tot 11 jaar, inclusief zwemdiploma, uitreikingsceremonie en kindercocktail. Een perfecte gelegenheid om je kleine waterrat voor te bereiden op het zwemseizoen! 

Me-time!

Een gezinsvakantie in Das Bayrischzell Familotel Oberbayern betekent dolle pret voor de kinderen en welverdiende ontspanning voor de ouders. Terwijl de volwassenen genieten van weldadige me-time en tijd voor elkaar, van wellness en van fitness, zijn onze jongste gasten van 0 tot 11 jaar in de beste handen bij professionele begeleiders. In Pletzi’s Happy Club is altijd iets te beleven, zowel indoor als outdoor. Het kinderopvangprogramma zit vol beweging, speelse aanmoedigingen en de nodige portie ontspanning.

Ouders en kinderen waarderen de vele activiteiten die erop gericht zijn de jonge vakantiegangertjes sterker te maken en zichzelf en hun talenten beter te leren kennen. Natuur, sport en beweging voor lichaam en geest behoren tot het Move-concept, dat door de begeleiders met veel liefde in de praktijk wordt gebracht. Ook oudere kinderen komen in hotel Das Bayrischzell aan hun trekken dankzij de Teens Club en een vrijetijdsprogramma boordevol actie.

Move & Relax. Charge your next level family life. Kinderen, tieners en dynamische ouders zijn dol op de vitaal-innovatieve vakantiefilosofie Move & Relax van de Pletzer Resorts in Das Bayrischzell Familotel Oberbayern. Ervaar de boost die deze vakantie aan je gezinsleven geeft! Das Bayrischzell Familotel Oberbayern opende zijn deuren in 2020 en telt 69 kamers. Pletzer Resorts werd opgericht in 2018 en is gevestigd in Hopfgarten in Tirol. Pletzer Resorts biedt in totaal 474 kamers en suites in 5 resorts.

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar www.dasbayrischzell.de/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.