Wellness speelt de hoofdrol in het luxe hotel Peternhof. Dit bekroonde wellnesshotel versterkt lichaam en geest met een holistisch gezondheidsconcept dat gebaseerd is op beweging, ontspanning, voeding en mentale training. De hele vakantiewereld is hier gericht op ontspanning en welzijn. De mogelijkheden zijn zeer verscheiden en de kwaliteit is van topniveau. Er zijn specialisten voor diverse activiteiten: van spa en beauty tot massages, van ayurveda en natuurgeneeskunde tot fitness en medische wellness.

In het Peternhof Fit-Well-Chalet smelten traditionele en moderne architecturale elementen samen tot een exclusieve fitnesswereld vol licht en luxe. De twee verdiepingen van dit sportchalet zijn volgens de nieuwste normen uitgerust met ultramoderne TechnoGym-apparatuur en bieden volop ruimte voor kracht- en duurtraining in een elegante ambiance. Yogaliefhebbers komen aan hun trekken in een yogaruimte met veel natuurlijk licht en een theelounge.

Work-outs en yoga

Een optimaal uitgeruste functionele ruimte voor het verbeteren van de coördinatievaardigheden maakt het geavanceerde fitnessaanbod volledig. Bij goed weer kun je ook sporten in een openluchttrainingsruimte: ideaal voor work-outs en yoga in de buitenlucht met de natuur en de bergen als indrukwekkend decor. De sporters kunnen relaxen in gezellige rustruimtes en genieten van vitaliserende drankjes aan de thee- en sapbar.

Een team van ervaren experts, waaronder wedstrijdsporters, fitnesstrainers, yoga-instructeurs en natuurgeneeskundigen, staat klaar om de gasten van het hotel te helpen bij het bevorderen van hun gezondheid en welzijn. Wie wil, kan tijdens zijn vakantie in het Peternhof een professionele gezondheidscheck laten doen. Het hotel biedt hiervoor de modernste diagnose- en behandelmethoden. Competente begeleiding en zorg op het hoogste niveau behoren tot het DNA van het Peternhof Well-Med-concept.

Bovendien kunnen sportievelingen elke dag deelnemen aan diverse activiteiten van het sport- en fitnessprogramma van Peternhof:  krachttraining, cardio, kinesis en mentale training, fitness, kick- en punchaerobics, balans- en stabilisatietraining, coördinatie- en duurtraining met de swingstick, rugtraining en Theraband. Yoga en qi gong maken deel uit van het vaste programma. In Peternhof wordt ook het hele jaar door getennist. Als je je niveau wilt verbeteren, kun je een trainingssessie boeken.

Maximale ontspanning

De wellness- en beautywereld van Peternhof met een oppervlakte van meer dan 4.000 m² biedt de perfecte aanvulling op je sporttraining. Het sportzwembad van 20 meter lengte is een echte parel. Zwemmen in de nieuwe infinitypool is adembenemend en het uitzicht op de bergen is magisch. Massagebanken in het water en jets zorgen voor maximale ontspanning. Geniet van de vele verschillende sauna’s, de rustzones en van water in zijn mooiste vorm in de whirlpool, het ontspannings- en het belevingszwembad.

Saunaliefhebbers warmen zich op in de eventsauna – genietend van een extra dosis entertainment tussen “warm & koud” – of in de zoutkoepel, om daarna af te koelen in het ijspaleis met uitzicht op winterse sneeuwlandschappen. De Finse Kuglsauna op 3,5 meter hoogte is een inspirerende sauna met een geweldig panoramisch uitzicht over het hotelterrein. Een professioneel beautyteam verzorgt je met producten van topkwaliteit.

Naar hartenlust wandelen en fietsen

In het natuur- en berglandschap rond dit exclusieve wellnesshotel kun je naar hartenlust wandelen en fietsen. Het hotel organiseert dagelijks een activiteitenprogramma in de buitenlucht. Aan de eigen manege van het hotel wachten paarden voor een ritje. In de hypermoderne overdekte manege van Peternhof met een totale oppervlakte van 800 m² kunnen ruiters bij alle weersomstandigheden hun sport beoefenen.  Verder organiseert Peternhof een professionele opvang voor kinderen vanaf drie jaar, zodat ook de ouders zich onbezorgd kunnen ontspannen.

De kinderwaterwereld belooft een dag vol actie en spetterpret. Kleine avonturiertjes veroveren het piratenland met piratenschip en waterglijbaan. Jong en oud kunnen samen diep ademhalen in de gezinssauna en zwemmen vanuit het ontspanningsbad naar buiten in een openluchtbad. Jongeren ontmoeten elkaar in de chille tienerzone met playstation, tafelvoetbal en Fun4Four multiplayer-speeltafel.

Wellness-hit
Inbegrepen:
 4 overnachtingen inclusief halfpension, basisch zoutbad (20 min) per volwassene, aromaoliemassage (25 min) per volwassene – prijs p.p.: vanaf 696 euro

Peternhof e-bikedagen
Inbegrepen: 
5 overnachtingen inclusief halfpension, 1 begeleide e-mountainbiketocht per volwassene, 1 e-bikehuur per volwassene – prijs p.p.: vanaf 635 euro

Verwenweek voor haar en voor hem
Inbegrepen: 
7 overnachtingen inclusief halfpension, 1 gezichtsbehandeling per volwassene (55 min), 1 manicure of pedicure met of zonder lak (50 min) per volwassene, 1 vitaliteitsmassage (50 min) per volwassene – prijs p.p.: vanaf 1.000 euro

Zomer-wellnessweek
Inbegrepen: 7 overnachtingen inclusief halfpension, 1 gezichtsbehandeling per volwassene (55 min), 1 aroma-oliemassage per volwassene (25 min), 1 crèmepakking met teunisbloemolie per volwassene (20 min) – prijs p.p.: vanaf 976 euro

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar www.peternhof.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.