Ben je op zoek naar rust en een bijzondere feelgoodplek? Dan is Bergblick Hotel & Spa jouw ultieme droom. Deze vijfsterren-hideaway geldt als een van de beste adressen in het Tannheimer Tal. In een indrukwekkend bergdecor vind je hier een combinatie van ontspanning en activiteit, genot en welzijn. Hotel Bergblick is een uitnodiging om te genieten van exclusieve wellness en een sterrenwaardige, verfijnde regionale keuken. Vanaf de voordeur kun je naar hartenlust wandelen en fietsen.

Ver weg van alle massatoerisme beleven genieters in Bergblick Hotel & Spa het leven van zijn mooiste kant. Geen stress, geen haast, geen deadlines. In de plaats daarvan: alles loslaten in een prachtig landschap. Dat is de filosofie van het huis. Waar de natuur mentale rust biedt, zorgt de elegante Bergblick-SPA voor verwenning.

Neem een duik in het royale binnenbad, zwem de bergen tegemoet in het buitenbad dat het hele jaar door aangenaam warm is, geniet van een heerlijke sauna en laat je verzorgen met hoogwaardige behandelingen. De ligstoelen aan het zwembad staan klaar voor het eerste zonnebad van het seizoen. In de rustruimten “wiegen” waterbedden je in slaap. In Bergblick Hotel & Spa, tussen dichte bossen, hoge pieken en bloeiende weiden, komen je gedachten tot rust. Yoga helpt je om je innerlijke centrum te vinden.

De overheerlijke “cuisine alpienne” maakt van Bergblick Hotel & Spa een uitgelezen plek van gastvrijheid. Een ambitieus keukenteam belooft onvergetelijke culinaire momenten.

Genieten met alle zintuigen

Bergblick Hotel & Spa biedt een uniek levensgevoel. Tijd geldt hier als kostbaar goed. Gasten genieten bewust en met al hun zintuigen van elk ogenblik: van de regionale en internationale gastronomische hoogstandjes uit de keuken, van de zinnelijke momenten van rust en ontspanning in de wellnesszone, van de stijlvolle ambiance die wordt gecreëerd door zorgvuldig uitgekozen kunstwerken, die je overal in het huis kunt bewonderen.

Buiten roept de natuur. Het Tannheimer Tal, een van Europa’s mooiste alpiene hooggelegen valleien, trakteert natuurgenieters op een compositie van bergweiden en imposante pieken, heldere bergmeren, almen en bossen. Zodra de winter de aftocht blaast, lokken 300 kilometer wandelpaden van alle moeilijkheidsgraden je naar buiten. De fietsers kunnen nauwelijks wachten om weer in het zadel te springen op deze topbestemming. 

Wielrenners en mountainbikers, iedereen is even enthousiast over het Tannheimer Tal. Vlak bij het hotel bevindt zich een halte van de gratis wandelbus. Mountainbikes en e-bikes kun je comfortabel huren in het hotel. Bergvrienden maken eenmaal per dag gratis gebruik van de vier zomerkabelbanen dankzij het “Sommerbergbahnen inklusive”-kaartje.

Aanbiedingen

Adempauze voor levensgenieters, met aankomst op zondag (05.03–06.04.23, 14.06–14.07.23)

8% korting bij een verblijf van 5 nachten van zondag tot vrijdag (uitgezonderd feestdagen), 5 overnachtingen in 2-pers. kamer “Morgensonne” incl. halfpension voor genieters, welkomstdrankje, Bergblick-SPA. Prijs p.p.: vanaf 897 euro

Tijd voor elkaar

4 overnachtingen met halfpension voor genieters, rit met de paardenkoets of -slee, 1 gedeeltelijke lichaamsmassage per persoon, Bergblick-SPA. Prijs p.p.: vanaf 865 euro

Kijk voor meer informatie en beschikbaarheid op www.hotelbergblick.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.