Haal diep adem en voel je grenzeloos vrij. In het Tratterhof Mountain Sky Hotel, gelegen op 1.500 meter hoogte in het zonovergoten Meransen, bruist de zomer van levensvreugde. Het unieke Terrace Luxury Living biedt je een grandioos uitzicht op de bergwereld van de Dolomieten. De zon krijgt een ereplaats op de ruime balkons en terrassen.

De Monte Silva Mountain Spa, die bekroond is met het kwaliteitskeurmerk Premium Spa van de Belvita Leading Wellnesshotels, biedt ongekende mogelijkheden voor je persoonlijke groei. Het begin van het warme jaargetijde staat bij hotel Tratterhof in het teken van genieten. Yoga, pilates, qi gong, fitnessprogramma’s en mental coaching geven je nieuwe kracht. De natuur rond het Mountain Sky Hotel nodigt je uit om te bewegen in de buitenlucht.

Zomerse activiteiten

Het Tratterhof Mountain Sky Hotel bevindt zich op een plek waar de natuur wild en romantisch is, zo dicht bij de bergen dat je ze bijna kunt aanraken. Aan de voordeur begint het Altfasstal, een echt juweeltje dat je in elk jaargetijde van de natuur laat genieten. Zodra het eerste prille groen zijn kop opsteekt, trekken wandelaars en fietsers vanuit hotel Tratterhof naar bergmeren, bergweiden en bergtoppen.

De zomerdagen worden nog mooier dankzij het gevarieerde activiteitenprogramma met ademhalings- en boswandelingen, alpacatochten, wandelinformatietafel, fitnesstraining, speciale opgietingen in de sauna en nog veel meer dat leuk en heilzaam voor je is.

Pure ontspanning en Zuid-Tiroolse kookkunst

Wie te gast is in het Tratterhof Mountain Sky Hotel, herleeft in de Monte Silva Mountain Spa. 4.000 m2 pure ontspanning met een overweldigend bergpanorama verleiden je om te genieten van onvervalste me‑time. Er is niets mooiers dan de wereld gewoon te laten voor wat hij is, en in de infinitypools te genieten van het feeërieke uitzicht op de Dolomieten. Of in alle rust zorg te besteden aan je schoonheid met de eigen cosmeticalijn van het hotel, Monte Silva Cura.

De producten maken gebruik van de kracht van het bos, vers bronwater en lokale geneeskrachtige planten voor ultiem welzijn. Het exclusieve saunagedeelte is alleen voor volwassenen en biedt alpiene wellness op het hoogste niveau. Dagelijks twee show-opgietsessies in de panoramasauna, een afzonderlijke wellnesszone voor gezinnen en de beautyfarm maken van de Monte Silva Mountain Spa een uitmuntende wereld van wellbeing.

Dat de natuur heel wat schatten te bieden heeft, weten ook de koks van hotel Tratterhof. Bij de boeren in de streek selecteren ze zorgvuldig levensmiddelen van de hoogste kwaliteit om de fijnproevers te verwennen met hun populaire cucina alpina: een heerlijke symbiose van Zuid-Tiroolse kookkunst en mediterrane lekkernijen. Het panoramarestaurant is wellicht de meest verleidelijke plek van het Tratterhof Mountain Sky Hotel.

Yogaspecials 

02–09.06.24: rebalance stretching & yoga met Kathrin Rottmann – prijs p.p.: 7 nachten vanaf 1.002 euro

09–15.06.24: yoga meets pilates met Gabi Bitzer, ideaal voor wie kennis wil maken met yoga en pilates, maar ook voor wie al pro is – prijs p.p.: 7 nachten vanaf 1.078 euro

22–29.06.24: Iyengar-yoga met Anja Bangert – prijs p.p.: 7 nachten vanaf 1.098 euro

Gezinsweken met Pinksteren (18.05–02.06.24) 

Overnachting gratis voor 1 kind tot 16 jaar, voor elk volgende kind betaal je slechts 50 euro per nacht

Voordeelkaart Almencard Gitschberg Jochtal

Gratis gebruik van het openbaar vervoer, toegang tot meer dan 90 musea in Zuid-Tirol en deelname aan het weekprogramma. 09.05–12.07.24 en 16.09-02.11.24 Gratis gebruik van de Gitschberg Jochtal-kabelbanen.

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar www.tratterhof.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.