Omdat het gewoon zo mooi is aan zee verlengen levensgenieters de zomer op Mallorca. Maak een korte wandeling van het centrum van Palma de Mallorca in de richting van de pittoreske haven van Portixol en ontdek het kleine, fijne hotel Portixol. Het boetiekhotel is exclusief gelegen in de mooiste wijk van Palma, op slechts tien minuten rijden van de luchthaven, en is een speciale ‘place to be’ op het Spaanse eiland in de Middellandse Zee.

Met slechts 25 kamers en een bijzonder mooie inrichting heeft hotel Portixol een onmiskenbare flair. Hoogtepunten uit de regionale kunst- en designscene creëren een interieur dat inspireert. Het hotel heeft een typische eigen stijl. Het restaurant grenst bijna ‘naadloos’ aan het elegante zwembad, het infinity-uitzicht reikt tot aan de zee. Het restaurantgedeelte is zo ingenieus ontworpen dat je bijna het gevoel hebt op een boot te zitten en uit te varen.

Een aperitiefje op het terras van de bar, onder weelderig groen, en dan plaatsnemen in het restaurant: hotel Portixol is ook een gastronomische bestemming, die fijnproevers van heinde en verre op hun bucketlist hebben staan. Terwijl elders de mistige herfst begint, genieten de gasten van hotel Portixol op het zonneterras van het mooie leven. Aan het buitenzwembad met uitzicht op de blauwe zee grenst een aangename spa. 

Fietsen en e-bikes zijn beschikbaar. Hiermee kunnen hotelgasten zich op een milieuvriendelijke en flexibele manier verplaatsen in Palma en de haven van Portixol: om te kuieren, te shoppen, aan sightseeing te doen en nog veel meer. Op maar twintig minuten rijden vinden golfers rond Portixol zes eersteklas golfbanen die het hele jaar door geopend zijn (greenfee met korting voor hotelgasten). Sport en ontspanning in de zeebries, strandleven, kunst, gastronomie en cultuur verzachten de herfstmaanden.

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar www.portixol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.