Het kleine onderkomen “Auf der Tann” werd in 1924 gebouwd, waar hedendaagse kenners zomer en winter verfrissende pauzes doorbrengen op grote hoogten. Niemand had toen kunnen vermoeden dat dit de basis zou leggen voor een fantastisch toevluchtsoord. 1.500 meter boven het gewone is Hotel Tann nu een onvergelijkbare machtsplaats aan de Zuid-Tiroolse Ritten.

Op een afgelegen locatie, op een grote open plek in het bos, met een indrukwekkend uitzicht op de Dolomieten, kunt u heerlijk ontspannen in de hemel: de boslucht inademen, sporten, natuurlijke wellness ervaren en de boskeuken van Barbara proeven. Mensen realiseerden zich al vroeg dat het Tann-woud een bijzonder mooie plek was. Al in 1946 was de Tann een populaire plek geworden voor een drankje waar mensen in hun vrije tijd samenkwamen. In de jaren die volgden staken hardwerkende herbergiers al hun energie in de verdere ontwikkeling van de Tann.

Een eeuw vol gastvrijheid

In 2024 viert Hotel Tann zijn 100ste verjaardag. Het is altijd de grootste zorg van de Tann’s gastheren geweest dat hun gasten zich op hun gemak voelen in het huis en rust en ontspanning vinden. Tegenwoordig is het motto van het gastgezin Untermarzoner: “Weg van huis en toch thuis.” Barbara inspireert met de aroma’s van het bos in haar heerlijke boskeuken.

Rustgevende wellness- en bosrituelen zorgen voor frisse energie. De Tann biedt het hele jaar door vrijwel onbeperkte mogelijkheden voor gezonde activiteiten: wandelen, fietsen, skiën, langlaufen, rodelen, schaatsen. Bovenal kunt u hier in alle rust “ontspannen”, zoals de gastheren het gevoel van welzijn op deze plek omschrijven. En mensen weten dit al een hele eeuw.

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar www.tann.it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.