Haal diep adem en voel je grenzeloos vrij: in het Tratterhof Mountain Sky Hotel op 1.500 meter hoogte, midden in de Dolomieten, kondigt de lente zich aan met een extra portie welbehagen. Het unieke Terrace Luxury Living is een levensgevoel waarbij zich een grandioos uitzicht op de bergwereld ontvouwt. De lentezon krijgt een ereplaats op de royale balkons en terrassen. Ongekende mogelijkheden om te relaxen vind je in de Monte Silva Mountain Spa, die het kwaliteitskeurmerk Premium Spa van de Belvita Leading Wellnesshotels draagt.

Het begin van het warme jaargetijde staat bij Hotel Tratterhof in het teken van genieten. Yoga, pilates, qi gong, verscheidene fitnessprogramma’s en mental coaching geven je nieuwe kracht. De natuur rond het Mountain Sky Hotel ontwaakt en lokt je naar buiten voor beweging in de frisse lucht.

Blakend van energie

Gasten van hotel Tratterhof begroeten het warme seizoen fit en blakend van energie. Het hotel biedt een veelzijdig yogaprogramma. Van 11 tot en met 18 maart 2023 is yogalerares Ina Heinl te gast met “regeneratieve yoga voor beginners en herbeginners” en van 25 maart tot en met 1 april 2023 kun je bij Kathrin Rottmann dagelijks een sessie “rebalance stretching & yoga” volgen.

Van 3 tot en met 10 juni 2023 staan de prille zomerdagen in het teken van Iyengar-yoga met Anja Bangert en van 17 tot en met 24 juni 2023 verzorgt Gabi Bitzer de lessenreeks “yoga meets pilates”. Tussen 1 en 8 juli 2023 ten slotte kunnen geïnteresseerden in hotel Tratterhof een unieke ervaring opdoen, want dan verwelkomt het Mountain Sky Hotel Maksim Klasanovic, alias Thai-Miki. Zijn yoga is doorleefde realiteit. Gedurende bijna negen jaar van zijn leven zat hij opgesloten in de strengste gevangenissen in Thailand. Hij werd in de val gelokt en tot een gevangenisstraf veroordeeld.

Yoga was zijn ankerpunt om te kunnen overleven in de gevangenis. “De kracht die ik heb opgebouwd in gevangenschap, wil ik doorgeven aan anderen”, aldus Thai-Miki, die in hotel Tratterhof een indrukwekkend programma voor yoga en mentaal welzijn zal presenteren.

Waar de natuur wild en romantisch is

Het Tratterhof Mountain Sky Hotel bevindt zich op een plek waar de natuur wild en romantisch is, zo dicht bij de bergen dat je ze bijna kunt aanraken. Aan de voordeur begint het Altfasstal, een echt juweeltje dat je in elk jaargetijde van de natuur laat genieten. Zodra het eerste prille groen zijn kop opsteekt, trekken wandelaars en fietsers vanuit hotel Tratterhof naar bergmeren, bergweiden en bergtoppen.

De lentedagen worden nog mooier dankzij het gevarieerde activiteitenprogramma met ademhalings- en boswandelingen, alpacatochten en wandelingen in groep, met fitnesstraining, speciale opgietsessies in de sauna en nog veel meer dat leuk en heilzaam voor je is.

Wie te gast is in het Tratterhof Mountain Sky Hotel, herleeft in de Monte Silva Mountain Spa. 4.000 m2 pure ontspanning met een overweldigend bergpanorama verleiden je om te genieten van onvervalste me‑time. Wat is er mooier dan in de infinitypools in de Dolomieten de wereld even te laten voor wat hij is? Of in alle rust zorg te besteden aan je schoonheid met de eigen cosmeticalijn van het hotel, Monte Silva Cura.

De producten maken gebruik van de kracht van het bos, vers bronwater en lokale geneeskrachtige planten voor ultiem welzijn. Het exclusieve saunagedeelte is alleen voor volwassenen en biedt alpiene wellness op het hoogste niveau. Dagelijks twee show-opgietsessies in de panoramasauna, een afzonderlijke wellnesszone voor gezinnen en de beautyfarm maken van de Monte Silva Mountain Spa een uitmuntende wereld van wellbeing.

Zuid-Tiroolse kookkunsten

Dat die natuur heel wat schatten te bieden heeft, weten ook de koks van hotel Tratterhof. Bij de boeren in de streek selecteren ze zorgvuldig levensmiddelen van de hoogste kwaliteit om de fijnproevers te verwennen met hun populaire cucina alpina: een heerlijke symbiose van Zuid-Tiroolse kookkunst en mediterrane lekkernijen. In het Tratterhof Mountain Sky Hotel zijn het fijnproeversrestaurant en de wijnkelder La Cantina wellicht de lekkerste plekken.

Culinair genieten in Hotel Tratterhof

Aanbiedingen

Regeneratieve yoga voor beginners en herbeginners (11 – 18 maart 2023)

7 overnachtingen in Tratterhof-droomsuites inclusief HP, dagelijks yogaprogramma met Ina Heinl, Monte Silva Mountain Spa, Monte Silva fitnesszaal, gevarieerd activiteitenprogramma incl. wandelingen. Prijs p.p.: vanaf 1.169 euro

Lentevakantie 4=3 (4 – 8 juni 2023) – aankomst zondag

 4 overnachtingen voor de prijs van 3 inclusief HP, Monte Silva Mountain Spa, Monte Silva fitnesszaal, gevarieerd activiteitenprogramma incl. wandelingen, prachtige tuin met panoramisch uitzicht, Almencard Gitschberg Jochtal. Prijs p.p.: vanaf 570 euro

Zonnewende & het smelten van de sneeuw 7=6 (11 juni – 2 juli 2023)

7 overnachtingen voor de prijs van 6 inclusief HP, Monte Silva Mountain Spa, Monte Silva fitnesszaal, gevarieerd activiteitenprogramma incl. wandelingen, prachtige tuin met panoramisch uitzicht, Almencard Gitschberg Jochtal. Prijs p.p.: vanaf 1.140 euro

Klik hier voor alle aanbiedingen van Hotel Tratterhof. Beschikbaarheid en meer informatie vind je op www.tratterhof.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.