Uitstekend nieuws voor iedereen die verliefd is op het kleine, schilderachtige badplaatsje Port de Sóller in Mallorca: hotel Espléndido is volledig vernieuwd. Met zijn uitzicht op het prachtige Puerto de Sóller en omgeven door het majestueuze Tramuntana-gebergte is dit boetiekhotel de grote trots van het dorp. Het fabelachtige uitzicht, het opmerkelijke design met Scandinavische touch, het smaakvolle kleurenpalet en het zorgvuldig uitgekozen interieur creëren een bijzondere feelgoodsfeer.

Alle tapijten en deuren in het gebouw zijn nieuw. De meeste badkamers zijn volledig gerenoveerd. Een kijkje achter de schermen laat zien dat dit hotel veel aandacht besteedt aan milieuvriendelijke gastvrijheid. De gasolieketels zijn vervangen door een energiezuinige warmtepomp. Nieuwe zonnecollectoren op het dak leveren stroom. 

Onbezorgde genietmomenten

Je vakantiedagen in hotel Espléndido zitten vol onbezorgde genietmomenten. In de mediterrane tuin hoor je de zee ruisen, aan het zwembad is het heerlijk zonnebaden en de pijnbomen bieden schaduw om gewoon wat te relaxen. Het strand is de place to be voor het zoete zomerleven. Geniet tijdens de lunch van een lichte snack en een verfrissend drankje uit de chiringuito of van een koel glas rosé later in de middag. Het keukenteam maakt heerlijke specialiteiten klaar uit de mediterrane en internationale keuken. SPA-expertsstaan elke dag klaar om je te verwennen.

Sóller is een van de charmantste stadjes van de Balearen, gelegen op slechts een half uurtje van Palma. De streek is gemaakt om te wandelen en te fietsen, aan canyoning te doen en te duiken, of voor een pittige rit met de Vespa. Ben je een genieter op zoek naar iets bijzonders? Hotel Espléndido verwacht je.

Meer informatie en beschikbaarheid vind je op: www.esplendidohotel.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.