In Hotel Panorama Royal in Bad Häring is iets groots in aanbouw. Met de indrukwekkende uitbreiding van de SPA behoort het luxe hotel nu tot beste Oostenrijkse wellnesshotels. Door de uitbreiding ontstaat een wellnesswereld met verschillende sauna’s, heerlijke relaxwerelden en een fantastische waterwereld met een zwembad van 27 m, een openlucht-ontspanningsbad van 33 graden, meerdere whirlpools, een zoutwaterzwembad en een koudwaterbad. Bovendien wordt een adembenemend panoramapark aangelegd. Dit alles zorgt voor een uniek vakantiegevoel in de Oostenrijkse bergen in het noorden van Tirol.

Vanaf mei 2023 biedt Hotel Panorama Royal nu ook een schoonheidsconcept onder medisch toezicht aan, dat de naam “Beauty Royal” krijgt. Hiervoor kon het hotel Dr. Thomas Wild aantrekken, de gerenommeerdearts voor esthetische en plastische chirurgie. Dr. Wild was vijftien jaar lang actief in AKH Wien, het academische ziekenhuis van Wenen, als internationaal deskundige op het gebied van regeneratieve geneeskunde van de huid en zachte weefsels.

Tijdens zijn verdere loopbaan werkte hij in Salzburg, Parijsen Londen. In de persoon van Dr. Tobias Mayr wordt het team aangevuld met een ervaren chirurg op het gebied van minimaal invasieve esthetische behandelingen. Naast consulten worden in het bijzonder ook schoonheidscorrecties en esthetische zorg aangeboden.

Een hotel dat zich voortdurend verder ontwikkelt, heeft een sterk team nodig. Voor het nieuwe “Beauty Royal” is Hotel Panorama Royal op zoek naar gekwalificeerde medewerkers voor management, schoonheidsbehandelingen en massages.

Alle informatie en beschikbaarheid vind je op panorama-royal.at/en/

Bad Häring

Bad Häring bij Kufstein werd in 1996 uitgeroepen tot het eerste kuuroord van Tirol dankzij de natuurlijke bron waaruit water met een sterk zwavelgehalte borrelt. Terwijl veel bezoekers naar het gebied komen voor verkwikkende spabehandelingen, willen anderen gewoon genieten van een ontspannende vakantie in dit idyllische voormalige mijndorp met 2.600 inwoners, gelegen op een zonnig plateau boven het Inntal, omgeven door bossen en weiden.

Het dorpscentrum is typisch Tiroler met zijn kerk, cafés, oude boerderijen en kleine winkeltjes. Er is een groot netwerk van wandelpaden die het dorp verbinden met interessante landschappen zoals de Haslacher Moor en andere outdoor-highlights zoals de openlucht Kneipp-baden voor watertherapie bij de Bad Häringer Wasserfall.

Reis je met de trein?

Het dichtstbijzijnde treinstation is in Wörgl, op slechts vier kilometer afstand van het hotel. Natuurlijk kun je de in-house hotelshuttle boeken.

Reis je met het vliegtuig?

De lokale luchthaven in Innsbruck is ongeveer. 60 kilometer verwijderd van het Wellness- en Relaxhotel in Bad Häring. De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is München, op ongeveer 140 kilometer afstand en duurt ongeveer 90 minuten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.