Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Vanaf zomer 2022 rijdt er drie keer per week een rechtstreekse nachttrein tussen Amsterdam en Praag. De European Sleeper zet vanaf zomer 2022 een nachttreinverbinding in tussen vier Europese hoofdsteden. Amsterdam, Brussel, Berlijn en Praag.
Niet meer overstappen, maar gewoon in Amsterdam de trein in en pas in Praag eruit!

De coörperatie European Sleeper is een Belgisch- Nederlands initiatief van twee jonge ambitieuze ondernemers. Beiden van jongs af aan gefascineerd door treinen.
Vanaf deze zomer realiseren zij de eerste directe nachttrein tussen Amsterdam en Praag. Hun doel is om ieder jaar een nieuwe bestemming toe te voegen. Komend jaar is dat dus Praag, voor het jaar erop staat Warschau op de planning.

De trein, het milieuvriendelijk alternatief

Al langere tijd wordt de trein ingezet als een duurzamere manier van reizen. In de afgelopen jaren hebben steeds meer mensen voor de trein gekozen als alternatief voor vliegen.
En ook de European Sleeper gaat hieraan bijdragen. Met deze nachttrein verminderd de CO2 uitstoot met 75 ton.
Dat is een makkelijke manier om je steentje bij te dragen aan je eigen duurzame voetafdruk.
Makkelijk maar ook comfortabel. Want hoe fijn is het om ’s avonds in te stappen in de trein, lekker te gaan slapen en uitgerust aan je tripje Praag te kunnen starten.

Begin 2022 worden de exacte startdatum, prijzen en rijtuiginformatie bekend gemaakt. Wil je meer weten, of op de hoogte blijven. Hou dan de website in de gaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Verken het prachtige Zweden met Nordic

Zweden bestaat voornamelijk uit uitgestrekte bossen en tal van meren, maar verrast nabij de Noorse grens ook met hoogvlaktes en canyons. De Zweedse gezelligheid is echter nooit weg te denken. Dit is werkelijk een land van levensgenieters: bruisende steden, gezellige dorpen, gastronomie, design en unieke accommodaties. Zweden is een geweldige reisbestemming in elk seizoen!

Lees meer

Wandelen door de Balkan

Avontuurlijke wandelreis door de Balkan

Beleef de Balkan Trail tijdens de 12-daagse wandelreis van Better Places. Trek met een klein groepje, een Nederlandse reisbegeleider en lokale berggids door het adembenemende berglandschap van Albanië en Montenegro. Bekijk de reis

Voigt Travel

Ontdek de nazomer in het Hoge Noorden

Ervaar de prachtige herfstkleuren – of “Ruska”, in de Lapse natuur. Aanschouw het noorderlicht. Geniet van rust, ruimte en adembenemende natuur die met geen woorden is te beschrijven.

Lees meer