klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Vanaf zomer 2022 rijdt er drie keer per week een rechtstreekse nachttrein tussen Amsterdam en Praag. De European Sleeper zet vanaf zomer 2022 een nachttreinverbinding in tussen vier Europese hoofdsteden. Amsterdam, Brussel, Berlijn en Praag.
Niet meer overstappen, maar gewoon in Amsterdam de trein in en pas in Praag eruit!

De coörperatie European Sleeper is een Belgisch- Nederlands initiatief van twee jonge ambitieuze ondernemers. Beiden van jongs af aan gefascineerd door treinen.
Vanaf deze zomer realiseren zij de eerste directe nachttrein tussen Amsterdam en Praag. Hun doel is om ieder jaar een nieuwe bestemming toe te voegen. Komend jaar is dat dus Praag, voor het jaar erop staat Warschau op de planning.

De trein, het milieuvriendelijk alternatief

Al langere tijd wordt de trein ingezet als een duurzamere manier van reizen. In de afgelopen jaren hebben steeds meer mensen voor de trein gekozen als alternatief voor vliegen.
En ook de European Sleeper gaat hieraan bijdragen. Met deze nachttrein verminderd de CO2 uitstoot met 75 ton.
Dat is een makkelijke manier om je steentje bij te dragen aan je eigen duurzame voetafdruk.
Makkelijk maar ook comfortabel. Want hoe fijn is het om ’s avonds in te stappen in de trein, lekker te gaan slapen en uitgerust aan je tripje Praag te kunnen starten.

Begin 2022 worden de exacte startdatum, prijzen en rijtuiginformatie bekend gemaakt. Wil je meer weten, of op de hoogte blijven. Hou dan de website in de gaten.

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Scandinavië – natuur voor iedereen

Hoge bergpieken, onaardse landschappen, wonderlijke fjordenkusten, oneindig uitgestrekte bossen en boven alles: rust en ruimte. Kies jij voor een vakantie naar Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken of misschien wel IJsland? Voor ieder reisgezelschap heeft Scandinavië een perfecte vakantie in huis. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Canary Hiking

Eilandavontuur te voet: verken La Gomera en El Hierro

Canary Hiking nodigt je uit om de verborgen juweeltjes van de Canarische Eilanden te ontdekken tijdens onze onvergetelijke trektocht door La Gomera en El Hierro. Maak je klaar om te wandelen, met onze deskundige gidsen, door ongerepte bossen, langs adembenemende kliffen en historisch charmante dorpjes. Lees meer