Vanaf zomer 2022 rijdt er drie keer per week een rechtstreekse nachttrein tussen Amsterdam en Praag. De European Sleeper zet vanaf zomer 2022 een nachttreinverbinding in tussen vier Europese hoofdsteden. Amsterdam, Brussel, Berlijn en Praag.
Niet meer overstappen, maar gewoon in Amsterdam de trein in en pas in Praag eruit!

De coörperatie European Sleeper is een Belgisch- Nederlands initiatief van twee jonge ambitieuze ondernemers. Beiden van jongs af aan gefascineerd door treinen.
Vanaf deze zomer realiseren zij de eerste directe nachttrein tussen Amsterdam en Praag. Hun doel is om ieder jaar een nieuwe bestemming toe te voegen. Komend jaar is dat dus Praag, voor het jaar erop staat Warschau op de planning.

De trein, het milieuvriendelijk alternatief

Al langere tijd wordt de trein ingezet als een duurzamere manier van reizen. In de afgelopen jaren hebben steeds meer mensen voor de trein gekozen als alternatief voor vliegen.
En ook de European Sleeper gaat hieraan bijdragen. Met deze nachttrein verminderd de CO2 uitstoot met 75 ton.
Dat is een makkelijke manier om je steentje bij te dragen aan je eigen duurzame voetafdruk.
Makkelijk maar ook comfortabel. Want hoe fijn is het om ’s avonds in te stappen in de trein, lekker te gaan slapen en uitgerust aan je tripje Praag te kunnen starten.

Begin 2022 worden de exacte startdatum, prijzen en rijtuiginformatie bekend gemaakt. Wil je meer weten, of op de hoogte blijven. Hou dan de website in de gaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nieuw-Zeeland

Bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland. Letterlijk aan de andere kant van de wereld en een waanzinnige bestemming voor een droomvakantie. De natuur is er prachtig en niet voor niets heeft Nieuw-Zeeland dertien nationale parken verdeeld over het Noordereiland en het Zuidereiland. Voor meer inspiratie hebben we de zeven mooiste nationale parken voor je op een rij gezet. Lees meer

BBI Travel

De aantrekkingskracht van Catalonië

Catalonië biedt het hele jaar door een breed scala aan buitenactiviteiten aan de kust of in de bergen. Of je nu over natuurpaden wilt wandelen, mountainbiken, wildwatervaren of ecotoerisme wilt proberen. Bekijk hier alle mogelijkheden voor een actieve vakantie in de natuur.. Lees meer

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer