ADVERTENTIE

Klik hier voor meer informatie over actieve reizen naar Oostenrijk

 

Fotoverslag van mijn avonturen boven de poolcirkel in Zweden

Door Tamar Valkenier

Zoals jullie misschien hebben gelezen in een eerder artikel op Mountainreporters (lees hier) was ik me samen met expeditiepartner Gerard Murre aan het voorbereiden op een nieuw avontuur. Samen willen we het Russische Baikalmeer oversteken, op schaatsen. Deze training van een aantal weken vindt plaats in het ultieme hoge noorden van Zweden, in Lapland. Hier, boven de poolcirkel, is het al echt winter en is deze voorbereiding al een avontuur op zich.

Ik heb Gerard een aantal dagen geleden naar het zuiden gereden en ben toen zelf weer met de trein terug gegaan, ik ben nu dus alleen en heb besloten dat ik de hele winter blijf. Op het moment zit ik in een hut in de wildernis m’n boek af te maken. Af en toe maak ik tijd om te schaatsen. Bekijk hieronder een selectie van de vele foto’s die we maakten sinds onze aankomst in Zweden. Binnenkort volgt een uitgebreider verslag.

De expeditie op het Baikalmeer vindt plaats in maart. Áls we Rusland inkomen. We zijn nu aan het kijken naar een plan B als onze visa geweigerd worden. Dan gaan we hier iets gaafs doen en volgend jaar naar Baikal. Fingers crossed!!


In april zal mijn eerste boek ‘Fulltime Avonturier’ verschijnen. Je kunt nu dat nu al bestellen via deze link


 

Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.