Op 23 en 24 oktober 2021 vindt het Verre Reizen Event plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Welke reis ga jij maken? Welke bestemming? Stel jouw droomreis op maat samen met de hulp van reisspecialisten. De naam zegt het al, een event voor jouw verre reis gehouden op een hele bijzondere locatie. Wil je een verre bijzondere reis, lekker luxe, prachtig en avontuurlijk, een sportieve, buiten de gebaande paden? In een camper, op een schip, motor, trein, fiets of wandelend de mooiste plekken ontdekken? Dan is dit evenement helemaal voor jou.

Een overzicht van alle reisspecialisten vind je hier.

Mountainreporters in Peru in 2018

Partners van Mountainreporters

Bezoek vooral ook de aanwezige partners van Mountainreporters: Riksja Travel, Askja Reizen en Norske Noorwegen Reizen

Welke reis ga je maken? Welke bestemming? Stel je droomreis op maat samen met de hulp van reisspecialisten. Hét event voor je verre reis wordt gehouden op een bijzondere locatie, de Fokker Terminal in Den Haag. Je kunt hier gratis parkeren! Je ontvangt bij de entree een uitgebreide brochure met alle bestemmingen en bijpassende aanbieders.

Landenshows door reisexperts

Ruim tweehonderd verre bestemmingen zijn aanwezig. Elke dertig minuten worden er landenshows verzorgd door ervaren reisspecialisten die de reizen zelf hebben gemaakt. Rondreis in een camper door bijvoorbeeld Amerika, Australië of Nieuw-Zeeland? 

Win tickets voor het Verre Reizen Event

Mountainreporters mag 15 tickets weggeven voor het Verre Reizen Event. Wij zullen deze verloten onder de deelnemers aan de onderstaande prijsvraag. Deelnemen kan tot en met 17 oktober 2021. Beantwoord de onderstaande vraag (het antwoord kun je hier vinden).

Hoe heet het Zweedse Koffiemoment?


Maar natuurlijk kun je ook gewoon je tickets online bestellen.


Hoofdfoto: Daphne Berg, gemaakt tijdens een reis voor Mountainreporters in Namibië

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.