DE MOUNTAINREPORTERS

Het team van Mountainreporters bestaat uit gedreven en passionele redacteurs, fotografen en sportliefhebbers in de leeftijd van 20 tot 60 jaar. Mountainreporters is een website met een passie voor natuur, outdoor en bijzondere ervaringen. Door middel van unieke reisverhalen, foto’s en video’s willen we informeren, inspireren en onze passie delen met andere outdoorliefhebbers. Bekijk hieronder onze reporters en gastbloggers. Klik op de foto voor meer informatie en op het link-icoontje voor alle artikelen van de reporter.

OOK GASTBLOGGER WORDEN?

Heb jij dezelfde passie voor avontuurlijke reizen en kun je ook nog eens inspirerend schrijven en maak je mooie foto’s, misschien vind je het dan leuk om gastblogger te worden bij Mountainreporters. Wij delen jouw reisverhalen, foto’s en video’s graag met onze lezers. Kijk hier voor meer informatie.

SOCIAL MEDIA

Mountainreporters is sterk vertegenwoordigd op social media. Volg ons ook via Facebook, Pinterest, Instagram en Twitter. In totaal hebben we nu 23.000 volgers (augustus 2019).Tag ons op social media met #mountainreporters

Bewaren

Bewaren

PARTNERSHIPS EN ADVERTEREN

Founder en CEO Edwin Hagenouw is trots op de snelle groei van zijn online magazines Mountainreporters (vanaf voorjaar 2017) en het winterse zusje Snowrepublic (sinds 2008).

Mountainreporters is ondertussen, met 55.000 tot 60.000 unieke bezoekers per maand, de grootste outdoor inspiratie website van Nederland. Onze reiswebsites hebben een heldere doelstelling en targetdoelgroep. De lezers zijn actieve mannen en vrouwen (56%) met een gemiddelde leeftijd van 43 jaar. Ondertussen hebben we in totaal ruim 52.000 volgers op social media (augustus 2019). Dit zorgt voor een sterke en groeiende interactie met onze lezers.

“Mountainreporters is ondertussen de grootste outdoor inspiratie website van Nederland”

Edwin Hagenouw. Eigenaar van Reisschrijvers Media.

Onze kernthema’s zijn: natuur, bijzonder, actief, puur, gezond en outdoor

Heb je interesse in een partnership met Mountainreporters of zie je mogelijkheden voor sponsoring? Neem voor meer informatie en onze tarieven contact met mij op via edwin@mountainreporters.com.

Als kleine zelfstandige onderneming zijn wij zeer flexibel en bieden we de meest aantrekkelijke tarieven in de markt

En laten we onder het genot van een kop goede bonenkoffie of groene thee bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Als kleine zelfstandige onderneming zijn wij zeer flexibel en bieden we de meest aantrekkelijke tarieven. Alle reden dus om eens een goed gesprek met elkaar aan te gaan.

Bekijk hier de mogelijkheden die we bieden voor een samenwerking met Mountainreporters: SAMENWERKEN EN ADVERTEREN

Bewaren

Bewaren