David Attenborough’s nieuwe natuurserie Dynasties

Door: Edwin Hagenouw

Sir David Attenborough brengt je Dynasties, de nieuwe natuurserie van BBC Earth.

Volg de ware verhalen van vijf van ’s werelds meest gevierde, maar toch bedreigde dieren; keizerspinguïns, chimpansees, leeuwen, hyena’s en tijgers. Elk in een heroïsche strijd tegen rivalen en tegen de krachten van de natuur, vechten deze families voor hun eigen voortbestaan ​​en voor de toekomst van hun dynastieën.

BBC Earth
David Attenborough’s Dynasties. Credits: BBC Earth

Ze worden geconfronteerd met onvoorziene uitdagingen, zoals de impact die de mensheid heeft gehad op ons fragiele ecosysteem

De tv-serie gaat in detail in op één bepaalde familie per aflevering. Keizerspinguïns in het bevroren land van Antarctica, chimpansees aan de rand van de Sahara in Senegal, West-Afrikaanse leeuwen op de savannes van de Masai Mara in Kenia, hyena’s op de oevers van de grote Zambezi-rivier in Zimbabwe en tijgers in de oerwouden van Bandhavgarh, India.

Politiek en gevechten

De Natural History Unit van de BBC Studios heeft deze dierenfamilies gedurende vier jaar nauwgezet gefilmd terwijl ze politiek beoefenen, gevechten voeren, allianties sluiten, overnames doen, rivalen bestrijden en familievetes winnen.

BBC Earth
BBC Earth Dynasties. Binnenkort op tv.

Ze worden geconfronteerd met onvoorziene uitdagingen, niet alleen binnen hun soort en hun rivalen, maar ook van veranderingen in hun omgeving, en de impact die de mensheid heeft gehad op ons fragiele ecosysteem.

Trailer BBC Earth Dynasties

Dynasties volgt met de nieuwste filmtechnieken gedurende twee jaar verschillende dierenkolonies. De BBC-series zijn enorm populair. Eerdere natuurseries als Planet Earth trokken soms ruim twee miljoen kijkers. Deze natuurserie zal dit jaar in première gaan bij de BBC en in Nederland worden uitgezonden door de EO.

Bezoek BBCEarth.com/Dynasties voor meer informatie over David Attenborough’s Dynasties

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer