ADVERTENTIE

Klik hier voor de mooiste bergwandelingen en huttentochten in Oostenrijk

 

David Attenborough’s nieuwe natuurserie Dynasties

Door: Edwin Hagenouw

Sir David Attenborough brengt je Dynasties, de nieuwe natuurserie van BBC Earth.

Volg de ware verhalen van vijf van ‘s werelds meest gevierde, maar toch bedreigde dieren; keizerspinguïns, chimpansees, leeuwen, hyena’s en tijgers. Elk in een heroïsche strijd tegen rivalen en tegen de krachten van de natuur, vechten deze families voor hun eigen voortbestaan ​​en voor de toekomst van hun dynastieën.

BBC Earth
David Attenborough’s Dynasties. Credits: BBC Earth

Ze worden geconfronteerd met onvoorziene uitdagingen, zoals de impact die de mensheid heeft gehad op ons fragiele ecosysteem

De tv-serie gaat in detail in op één bepaalde familie per aflevering. Keizerspinguïns in het bevroren land van Antarctica, chimpansees aan de rand van de Sahara in Senegal, West-Afrikaanse leeuwen op de savannes van de Masai Mara in Kenia, hyena’s op de oevers van de grote Zambezi-rivier in Zimbabwe en tijgers in de oerwouden van Bandhavgarh, India.

Politiek en gevechten

De Natural History Unit van de BBC Studios heeft deze dierenfamilies gedurende vier jaar nauwgezet gefilmd terwijl ze politiek beoefenen, gevechten voeren, allianties sluiten, overnames doen, rivalen bestrijden en familievetes winnen.

BBC Earth
BBC Earth Dynasties. Binnenkort op tv.

Ze worden geconfronteerd met onvoorziene uitdagingen, niet alleen binnen hun soort en hun rivalen, maar ook van veranderingen in hun omgeving, en de impact die de mensheid heeft gehad op ons fragiele ecosysteem.

Trailer BBC Earth Dynasties

Dynasties volgt met de nieuwste filmtechnieken gedurende twee jaar verschillende dierenkolonies. De BBC-series zijn enorm populair. Eerdere natuurseries als Planet Earth trokken soms ruim twee miljoen kijkers. Deze natuurserie zal dit jaar in première gaan bij de BBC en in Nederland worden uitgezonden door de EO.

Bezoek BBCEarth.com/Dynasties voor meer informatie over David Attenborough’s Dynasties

Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.