klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Natuurfilmer maakt video van wolvenwelpjes op de Veluwe

Door Edwin Hagenouw | Video: Patrick van Es | PVS Wildlife

Wat iedereen er ook van zegt, ik blijf het het intrigerend vinden, wolven in Nederland. Al het nieuws rondom het wolvenduo en hun kleintjes op de Veluwe volg ik dan ook op de voet. Ik woon op slechts een paar minuten rijden van hun nieuwe leefgebied en dat geeft een extra betrokkenheid.

Toen ik zojuist las dat natuurfilmer Patrick van Es beelden had weten te maken van de mini-wolfjes heb ik dan ook snel gezocht naar de video. Deze heeft Patrick gelukkig gewoon openbaar op zijn Youtube kanaal geplaatst. Het verbaasde me dat slechts 78 mensen de video hadden bekeken tot nu toe (1 september, 21.30). Maar het aantal views zal de komende dagen vast snel gaan stijgen. Veel kijkplezier in ieder geval!

Bekijk meer wildlife video’s van Patrick van Es


Lees hier meer artikelen en verhalen over wolven


Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Scandinavië – natuur voor iedereen

Hoge bergpieken, onaardse landschappen, wonderlijke fjordenkusten, oneindig uitgestrekte bossen en boven alles: rust en ruimte. Kies jij voor een vakantie naar Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken of misschien wel IJsland? Voor ieder reisgezelschap heeft Scandinavië een perfecte vakantie in huis. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Canary Hiking

Eilandavontuur te voet: verken La Gomera en El Hierro

Canary Hiking nodigt je uit om de verborgen juweeltjes van de Canarische Eilanden te ontdekken tijdens onze onvergetelijke trektocht door La Gomera en El Hierro. Maak je klaar om te wandelen, met onze deskundige gidsen, door ongerepte bossen, langs adembenemende kliffen en historisch charmante dorpjes. Lees meer