Natuurfilmer maakt video van wolvenwelpjes op de Veluwe

Door Edwin Hagenouw | Video: Patrick van Es | PVS Wildlife

Wat iedereen er ook van zegt, ik blijf het het intrigerend vinden, wolven in Nederland. Al het nieuws rondom het wolvenduo en hun kleintjes op de Veluwe volg ik dan ook op de voet. Ik woon op slechts een paar minuten rijden van hun nieuwe leefgebied en dat geeft een extra betrokkenheid.

Toen ik zojuist las dat natuurfilmer Patrick van Es beelden had weten te maken van de mini-wolfjes heb ik dan ook snel gezocht naar de video. Deze heeft Patrick gelukkig gewoon openbaar op zijn Youtube kanaal geplaatst. Het verbaasde me dat slechts 78 mensen de video hadden bekeken tot nu toe (1 september, 21.30). Maar het aantal views zal de komende dagen vast snel gaan stijgen. Veel kijkplezier in ieder geval!

Bekijk meer wildlife video’s van Patrick van Es


Lees hier meer artikelen en verhalen over wolven


Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer