klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

De winnaar van de Julbo Montebianco 2 sportzonnebril is bekend!

Door Edwin Hagenouw

Sinds de lancering van Mountainreporters in 2017 is Julbo onze vaste partner voor zonnebrillen en skigoggles. Julbo heeft een ervaring van vele jaren in het ontwikkelen van sportbrillen voor alle mogelijke activiteiten. Recent introduceerde Julbo een connected sportbril, waarbij je tijdens het sporten via een projectie in de lenzen op de hoogte blijft van je presentatie en andere informatie (lees meer).

In de afgelopen jaren boden we onze lezers regelmatig de mogelijkheid een product van Julbo te winnen in een van onze win-acties. In de afgelopen weken maakte je kans op de Julbo Montebianco 2. De winnaar van deze geweldige sportieve bril is Gijs van der Sman. Wij wensen Gijs heel veel plezier met dit mooie product!


Julbo Montebianco 2 

Deze zonnebril heeft zogenaamde side-shields welke standaard bij de bril worden geleverd. Deze soft-touch beschermers blokkeren zonlicht dat van de zijkant achter de lens zou kunnen komen, maar is tegelijkertijd vriendelijk voor de huid. Uiteraard kun je de shields verwijderen als je ze niet nodig hebt.

BELANGRIJK BIJ HET KLIMMEN OF MOUNTAIN BIKEN IS DAT JE TE ALLEN TIJDE KUNT VERTROUWEN DAT JE BRIL GOED OP ZIJN PLEK BLIJFT ZITTEN

Belangrijk bij het klimmen of mountain biken is dat je te allen tijde kunt vertrouwen dat je bril goed op zijn plek blijft zitten. Daarom is de Julbo Montebianco 2 uitgerust met bijvoorbeeld de Nose Grip. Deze flexibele op de neusgrip geplaatste anti-slip rand zorgt ervoor dat de bril niet zomaar van je neus zal glijden als je vol op de pedalen gaat staan.

Tegelijkertijd lopen de pootjes van de bril ietwat bol van vorm, zodat ze je hoofd goed omsluiten. Mocht je echt op safe willen spelen, dan kun je gebruik maken van het bijgeleverde elastische koord dat aan de pootjes van worden verbonden.

Over Julbo – Jules Baud

Bedenker van de allereerste gletsjerbril is Jules Baud (spreek uit: Julbo). Met de door hem opvallende bril met knalblauwe glazen veroverde hij de wereld van bergbeklimmers en bergwandelaars. Dit speelde allemaal in het jaar 1888, het jaar waarin Picasso zijn zevende verjaardag vierde en twee jaar voor de dood van Vincent van Gogh. Best lang geleden dus.

LUNETTES DE GLACIER VAN JULES BAUD

Doe ook mee aan onze andere win-acties en de reisfoto-wedstrijd


Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aran

Ga naar Val d’Aran in de Pyreneeën

De natuur in Val d’Aran is geweldig en uitbundig. Met hoge bergtoppen boven de 3000 meter, prachtige gletsjermeren en oneindig groene hellingen is Val d’Aran geweldig voor enthousiaste outdoorliefhebbers en fanatieke bergwandelaars en fietsers. Ga wandelen, mountainbiken, fietsen, watersporten en skiën in deze Noord-Spaanse regio tegen de grens met Frankrijk. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer