Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

De winnaar van de Julbo Montebianco 2 sportzonnebril is bekend!

Door Edwin Hagenouw

Sinds de lancering van Mountainreporters in 2017 is Julbo onze vaste partner voor zonnebrillen en skigoggles. Julbo heeft een ervaring van vele jaren in het ontwikkelen van sportbrillen voor alle mogelijke activiteiten. Recent introduceerde Julbo een connected sportbril, waarbij je tijdens het sporten via een projectie in de lenzen op de hoogte blijft van je presentatie en andere informatie (lees meer).

In de afgelopen jaren boden we onze lezers regelmatig de mogelijkheid een product van Julbo te winnen in een van onze win-acties. In de afgelopen weken maakte je kans op de Julbo Montebianco 2. De winnaar van deze geweldige sportieve bril is Gijs van der Sman. Wij wensen Gijs heel veel plezier met dit mooie product!


Julbo Montebianco 2 

Deze zonnebril heeft zogenaamde side-shields welke standaard bij de bril worden geleverd. Deze soft-touch beschermers blokkeren zonlicht dat van de zijkant achter de lens zou kunnen komen, maar is tegelijkertijd vriendelijk voor de huid. Uiteraard kun je de shields verwijderen als je ze niet nodig hebt.

BELANGRIJK BIJ HET KLIMMEN OF MOUNTAIN BIKEN IS DAT JE TE ALLEN TIJDE KUNT VERTROUWEN DAT JE BRIL GOED OP ZIJN PLEK BLIJFT ZITTEN

Belangrijk bij het klimmen of mountain biken is dat je te allen tijde kunt vertrouwen dat je bril goed op zijn plek blijft zitten. Daarom is de Julbo Montebianco 2 uitgerust met bijvoorbeeld de Nose Grip. Deze flexibele op de neusgrip geplaatste anti-slip rand zorgt ervoor dat de bril niet zomaar van je neus zal glijden als je vol op de pedalen gaat staan.

Tegelijkertijd lopen de pootjes van de bril ietwat bol van vorm, zodat ze je hoofd goed omsluiten. Mocht je echt op safe willen spelen, dan kun je gebruik maken van het bijgeleverde elastische koord dat aan de pootjes van worden verbonden.

Over Julbo – Jules Baud

Bedenker van de allereerste gletsjerbril is Jules Baud (spreek uit: Julbo). Met de door hem opvallende bril met knalblauwe glazen veroverde hij de wereld van bergbeklimmers en bergwandelaars. Dit speelde allemaal in het jaar 1888, het jaar waarin Picasso zijn zevende verjaardag vierde en twee jaar voor de dood van Vincent van Gogh. Best lang geleden dus.

LUNETTES DE GLACIER VAN JULES BAUD

Doe ook mee aan onze andere win-acties en de reisfoto-wedstrijd


klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Yomads

Onvergetelijke outdoorreizen van Yomads

Bij Yomads draait alles om het creëren van onvergetelijke outdoorreizen. De trips zijn speciaal geselecteerd zodat je op de meest unieke plekken komt, #opjebucketlist. Je ontdekt tijdens het hiken ongerepte landschappen en nieuwe bestemmingen. In kleine groepen, ver buiten de gebaande paden en weg van de massa. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer