Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

“Een leven op Netflix dat is ook niet alles”

Met deze woorden begint de video waarin Hanne Tersmette haar eerste boek #GAAN aankondigt op Youtube. En hoe ongelooflijk waar zijn deze woorden in een wereld die aan elkaar hangt en alleen nog lijkt te kunnen blijven draaien door de digitale en technische hulp- en genotsmiddelen. Hoeveel mensen nemen nog de tijd om genieten van de stilte, de ongereptheid en puurheid van de natuur.

verrast worden door de schoonheid die we anders zo gemakkelijk vergeten te waarderen

Trek een paar stevige schoenen aan en vul je rugzakje met een drinkfles en wat notenrepen en ga de natuur in. Gewoon lopen, alleen of met z’n tweeën, je hoofd volledig leeg maken en verrast worden door de schoonheid die we anders zo gemakkelijk vergeten te waarderen. Even niet bezig zijn met het aantal likes op je nieuwe Instagramfoto of het aantal nieuwe LinkedIn-vrienden van de afgelopen week.

Hanne, boswachter in hart en nieren

Een aantal weken geleden was ik aanwezig bij de presentatie van het nieuwe magazine van outdoorwinkel Bever. Voorafgaand aan de officiële presentatie maakten we met een klein gezelschap een korte stadswandeling in Rotterdam, onder de rook van het Feyenoord stadion. We verkenden het eiland van Brienenoord en werden verrast door de natuur op dit kleine paradijsje onder een brug vol filerijdende mannen en vrouwen.

De natuur verkennen op het eiland van Brienenoord in Rotterdam.

Tijdens deze wandeling maakte ik kennis met Hanne Tersmette. Na eerst actief te zijn geweest in marketing en communicatie functies op saaie kantoren, heeft ze een aantal jaren de stap gemaakt om aan de slag te gaan als boswachter voor Staatsbosbeheer.

Hanne Tersmette
Hanne Close Up

Geweldig om te zien met hoeveel passie zij vertelt over de kleinste verrassingen die de Nederlandse natuur ons biedt. Ik geniet er altijd enorm van om mensen te ontmoeten met een grote hartstocht en een warm hart voor flora en fauna.

Win het boek #gaan van Hanne Tersmette

Hanne schreef het boek #gaan. Ze is nieuwsgierig, enthousiast en sportief, en neemt je in haar boek mee naar haar favoriete natuurgebieden. Alles wordt leuker als je er meer van weet en dat is ook zo in de natuur. Welke dieren kun je verwachten per gebied, hoe kun je ze spotten, op welke planten moet je letten en waar vind je de mooiste paddenstoelen?

Alles wordt leuker als je er meer van weet en dat is ook zo in de natuur

Boswachter Hanne vertelt je er alles over, aangevuld met de leukste activiteiten en highlights. Pak je rugzak voor het weekend maar vast in! Schrijf je nu in voor de Mountainreporters Nieuwsbrief en maak kans op dit leuke en mooie boek voor de échte natuurliefhebber.

Deze win-actie loopt tot 1 januari 2019

Hanne Tersmette

7 Reactie op “Lees jij onze nieuwsbrief? Dan kun je het boek #GAAN winnen!”

 • Dino
  29 december 2018 at 15:10

  Wat leuk, ik ben gelijk nieuwsgierig. Ik doe graag mee voor dit boek!

 • m chen
  27 december 2018 at 20:10

  Interessant, ik doe mee!

 • saskia pol
  27 december 2018 at 10:46

  leuk leuk, doe graag mee natuurlijk 😀

  • Edwin Hagenouw
   Edwin Hagenouw
   27 december 2018 at 10:50

   Leuk, maar dan moet je je eerst even inschrijven voor onze nieuwsbrief..

 • wilmsen anita
  27 december 2018 at 09:52

  Ik wil het boek graag winnen

 • jacqueline de Waal
  27 december 2018 at 06:11

  Doe heel graag mee

 • jan uffels
  24 december 2018 at 19:12

  ik doe mee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nieuw-Zeeland

Bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland. Letterlijk aan de andere kant van de wereld en een waanzinnige bestemming voor een droomvakantie. De natuur is er prachtig en niet voor niets heeft Nieuw-Zeeland dertien nationale parken verdeeld over het Noordereiland en het Zuidereiland. Voor meer inspiratie hebben we de zeven mooiste nationale parken voor je op een rij gezet. Lees meer

Reisverzekering

Voordelige reisverzekering voor actieve reizigers

De NKBV-reisverzekering met bergsportdekking biedt alles wat een normale doorlopende reisverzekering biedt, plus een extra dekking voor bergsportrisico’s. En omdat we deze verzekering voor tienduizenden leden tegelijk afsluiten, is de premie laag. Lees meer

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer