ADVERTENTIE

Klik hier voor de mooiste bergwandelingen en huttentochten in Oostenrijk

 

“Een leven op Netflix dat is ook niet alles”

Met deze woorden begint de video waarin Hanne Tersmette haar eerste boek #GAAN aankondigt op Youtube. En hoe ongelooflijk waar zijn deze woorden in een wereld die aan elkaar hangt en alleen nog lijkt te kunnen blijven draaien door de digitale en technische hulp- en genotsmiddelen. Hoeveel mensen nemen nog de tijd om genieten van de stilte, de ongereptheid en puurheid van de natuur.

verrast worden door de schoonheid die we anders zo gemakkelijk vergeten te waarderen

Trek een paar stevige schoenen aan en vul je rugzakje met een drinkfles en wat notenrepen en ga de natuur in. Gewoon lopen, alleen of met z’n tweeën, je hoofd volledig leeg maken en verrast worden door de schoonheid die we anders zo gemakkelijk vergeten te waarderen. Even niet bezig zijn met het aantal likes op je nieuwe Instagramfoto of het aantal nieuwe LinkedIn-vrienden van de afgelopen week.

Hanne, boswachter in hart en nieren

Een aantal weken geleden was ik aanwezig bij de presentatie van het nieuwe magazine van outdoorwinkel Bever. Voorafgaand aan de officiële presentatie maakten we met een klein gezelschap een korte stadswandeling in Rotterdam, onder de rook van het Feyenoord stadion. We verkenden het eiland van Brienenoord en werden verrast door de natuur op dit kleine paradijsje onder een brug vol filerijdende mannen en vrouwen.

De natuur verkennen op het eiland van Brienenoord in Rotterdam.

Tijdens deze wandeling maakte ik kennis met Hanne Tersmette. Na eerst actief te zijn geweest in marketing en communicatie functies op saaie kantoren, heeft ze een aantal jaren de stap gemaakt om aan de slag te gaan als boswachter voor Staatsbosbeheer.

Hanne Tersmette
Hanne Close Up

Geweldig om te zien met hoeveel passie zij vertelt over de kleinste verrassingen die de Nederlandse natuur ons biedt. Ik geniet er altijd enorm van om mensen te ontmoeten met een grote hartstocht en een warm hart voor flora en fauna.

Win het boek #gaan van Hanne Tersmette

Hanne schreef het boek #gaan. Ze is nieuwsgierig, enthousiast en sportief, en neemt je in haar boek mee naar haar favoriete natuurgebieden. Alles wordt leuker als je er meer van weet en dat is ook zo in de natuur. Welke dieren kun je verwachten per gebied, hoe kun je ze spotten, op welke planten moet je letten en waar vind je de mooiste paddenstoelen?

Alles wordt leuker als je er meer van weet en dat is ook zo in de natuur

Boswachter Hanne vertelt je er alles over, aangevuld met de leukste activiteiten en highlights. Pak je rugzak voor het weekend maar vast in! Schrijf je nu in voor de Mountainreporters Nieuwsbrief en maak kans op dit leuke en mooie boek voor de échte natuurliefhebber.

Deze win-actie loopt tot 1 januari 2019

Hanne Tersmette
Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

7 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.