HANWAG BELORADO II TUBETEC GTX

Door Edwin Hagenouw | in samenwerking met Hanwag

Maak kennis met de Hanwag Belorado II Tubetec GTX, een zeer comfortabele allround wandelschoen in een modern design met de innovatieve en unieke TubeTec zoolconstructie van Hanwag. Een TPU-tube beschermt de soepele en zeer goed dempende PU zool tegen beschadiging en geeft tegelijk een zeer goede grip en stabiliteit. Dit maakt de zool duurzaam, robuust en geschikt voor lichte wandelingen en diverse andere outdoor activiteiten.

Dit maakt de zool duurzaam, robuust en geschikt voor lichte wandelingen en diverse andere outdoor activiteiten

De Hanwag Belorado II Tubetex GTX is vervaardigd in Europa en dankzij de gezwikte maakwijze verzoolbaar. Vanzelfsprekend is dit model verkrijgbaar in een specifieke dames- en herenleest.

Hanwag TubeTec zool: lichtgewicht en veerkracht in optima forma

Met bijna honderd jaar ervaring in het ontwikkelen en vervaardigen van wandel-, trekking- en bergschoenen van hoge kwaliteit, beschikt Hanwag tevens over een enorme knowhow op het gebied van zolen. De zool is immers – letterlijk – de stevige en veilige basis van elke outdoor schoen. Bij de ontwikkeling van steeds weer nieuwe, betere en vooral lichtere zolen wordt dankbaar gebruik gemaakt van de ervaring en feedback van zowel professionele gebruikers als gepassioneerde wandelaars en bergsporters. Met TubeTec introduceerde Hanwag vorig jaar een zool van een compleet nieuwe generatie.

Beschermend vermogen

De kern van de flexibele TubeTec zool bestaat uit het veerkrachtige PU. De Tube beschermt de PU tegen uitdrogen en beschadiging van buitenaf, blijft veerkrachtiger en heeft daardoor een langere levensduur. De TubeTec zool onderscheidt zich van bestaande zoolconstructies vooral door zijn verrassend lage gewicht en extreem dempende vermogen.

Zoals alle schoenen van Hanwag worden de TubeTec modellen in Europa vervaardigd en zijn ze dankzij de gezwikte maakwijze verzoolbaar.

Over Hanwag

Van 1921 tot vandaag de dag staat Hanwag voor traditioneel Beiers handwerk in combinatie met technische expertise en continue innovatie. Sinds de oprichting van onze firma produceren wij vanuit onze hoofdvestiging in Vierkirchen, vlakbij München, berg- en wandelschoenen van de hoogste kwaliteit. Met een sterke focus op de perfecte pasvorm, robuustheid en de verwerking van de beste materialen zijn al onze producten „Made in Europe“.

Bij Hanwag worden alle modellen die niet naar de oude ambachtelijke wijze ‘dubbelgestikt’ worden, op ‘gezwikte’ maakwijze vervaardigd. Deze ambachtelijk zeer veeleisende techniek om schoenen te vervaardigen, garandeert dat alle Hanwag modellen verzoold kunnen worden en ondersteunt daarmee hun lange levensduur.

Duurzaamheid

Als onderdeel van de Fenix Outdoor groep speelt duurzaamheid voor Hanwag een belangrijke rol. Zij willen ook in de toekomst kunnen genieten van de Beierse alpen, bossen en weiden. Daarom probeert Hanwag ressources efficiënt te gebruiken, transportwegen te verkorten en zo milieuvriendelijk mogelijke materialen te gebruiken. Daarbij kiezen ze vooral voor kwaliteit en lange levensduur.

Win wandelschoenen van Hanwag

Sinds 2019 is Hanwag partner van Mountainreporters. En daarvan profiteer jij mee zoals je van ons gewend bent. Deze lente maak je kans om je eigen Hanwag wandelschoenen te winnen in deze exclusieve win-actie.

De Hanwag Belorado II Tubetec GTX voor vrouwen (links) en mannen.

Hoe kun jij deze BELORADO II TUBETEC GTX winnen?

Heel eenvoudig. Meedoen aan deze win-actie bestaat uit drie stappen:

 1. Deel dit artikel op Facebook via deze link
 2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: klik hier
 3. Like onze Facebookpagina: klik hier

Zowel mannen als vrouwen kunnen meedoen. De winnaar of winnares bepaalt of hij/zij een heren- of damesmodel zal ontvangen. Deze win-actie heeft een looptijd tot 1 juni 2019.


Lees alles over de outdoorschoenen van Hanwag op www.hanwag.nl


10 Reactie op “Win duurzame en robuuste wandelschoenen van Hanwag”

 • Jacqueline Vaan
  10 augustus 2019 at 11:11

  Wow, die zouden goed van pas komen, heb stom genoeg verkeerde schoenen gekocht, zijn bij nader inzien te smal.

 • Miranda
  1 juni 2019 at 11:12

  Gedeeld, al langer geabonneerd op de nieuwsbrief en love the fb-site.
  Dan nog dringend toe aan nieuwe hanwag, de oude hebben weer en wind, heuvel en rosten, zelfs water en sneeuw goed doorstaan maar naar 10 jaar is de zool een beetje afgevlakt.
  Dus nu hard duimen voor deze.??

 • Ilse Sneep
  31 mei 2019 at 09:55

  Ook ik kan niet bevestigen dat ik geen robot ben…
  Toch zou ik graag meedoen met de leuke actie!

  • Edwin Hagenouw
   Edwin Hagenouw
   31 mei 2019 at 12:39

   Je aanmelding is goed aangekomen hoor!

 • Marieke Gilden
  27 mei 2019 at 13:14

  Hoppa, meteen gedaan! Wat zouden ze goed van pas komen voor de Caminito del Rey die we komende zomer met de kinderen gaan lopen (entreetickets check maar fijne lage wandelschoenen helaas nog niet), ik ga keihard duimen!

 • Katrien Adams
  24 mei 2019 at 20:46

  Deze zouden me goed van pas komen: sinds de geboorte van onze jongste heb ik een grotere schoenmaat nodig.

 • Debbie
  8 mei 2019 at 13:34

  Stap 1, 2 en 3: Done 🙂
  Nu maar duimen tot 1 juni dus!

 • chen
  6 mei 2019 at 17:54

  2) reeds lid, 1) gedeeld en 3) geliket maar ander ander mailadres voorkeur maat: 37!

 • G. Wickbold
  3 mei 2019 at 23:15

  De link om je aan te melden werkt niet. Je moet bevestigen dat je geen robot bent maar dat lukt niet

  • Edwin Hagenouw
   Edwin Hagenouw
   4 mei 2019 at 14:14

   Hi Gabriele, ik heb het net een aantal keren laten testen en het aanmelden werkt gewoon.
   Misschien kun je het eens proberen via een andere browser (Firefox, Chrome, Safari etc).
   Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.