Je zult versteld staan hoe snel de luchtsnelheid van de tPump XL je banden vult. Deze compacte bandenpomp heeft een krachtige lithium batterij van 8000 mAh en kan ook als powerbank worden gebruikt. Deze draagbare compressor is de snelste bandenpomp die kan worden gebruikt voor het oppompen van banden van fietsen tot campers . Het is een semi-professionele luchtcompressor die bestaat uit een uiterst krachtige motor. Het bestaat uit een twee-cilinder motor die ervoor zorgen dat de lucht zeer snel kan worden opgepompt tot 100 PSI of 6,9 BAR.

Het grote voordeel van de tPump XL ten opzichte van andere pompen, is dat het een fietsband in minder dan twaalf seconden kan oppompen. Maar dat is niet alles, de tPump XL kan een autoband (van 0 tot 3,2 Bar) oppompen in zo’n 2,5 minuten. Door het compacte formaat en een gewicht van 815 gram past deze pomp perfect in één hand.

Volgens een onderzoek van CE Delft (2019) heeft 51% van de automobilisten na het oppompen van hun banden nog steeds last van een te lage bandenspanning. De reden is dat, bandenfabrikanten altijd de bandenspanning op die gebruikt moet worden als de band koud is, maar in de praktijk worden bijna alle banden opgepompt in warme omstandigheden. Dit betekent dat slechts 1 op de 3 bestuurders erin slaagt het probleem van een te lage bandenspanning op te lossen. Dat kan gevaarlijke situaties veroorzaken, die je gemakkelijk kunt voorkomen met de Coolado tPump XL

Deze nieuwe hogedruk bandenpomp heeft een duurzaam robuust en met rubber geïsoleerd chassis. De rubberen coating maakt hem sterker en beter bestand tegen diverse weersomstandigheden. Het heeft een LCD-scherm dat een nauwkeurige aflezing geeft. Door de ingebouwde zaklamp kun je de pomp ook gebruiken als het donker is. Dankzij de drukmeters en de automatische detectie kun je de gewenste druk (in PSI, KPA, of BAR) instellen en de veranderingen in real time zien.

Zodra de band tot de gewenste druk is gevuld, stopt deze automatisch. De vijf meegeleverde universele adapters kunnen elke band of ander luchtgevuld product oppompen. Of het nu een fiets of caravan, Presta of Dunlop, of zelfs een sportbal is. Met de AC-wandlader kan de pomp in slecht twee uur volledig worden opgeladen. Hij kan ook onderweg worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel.

Deze luchtpompen kunnen ook helpen om ecologische en duurzame doelstellingen te bereiken. Deze slimme bandenpomp maakt het eenvoudiger om een band steeds weer correct te vullen. Dit helpt de uitstoot van NOx en CO2 te verminderen. Minder microplastic materiaal wordt blootgesteld aan het milieu door minder wrijving in banden. Perfect gevulde banden dragen daarnaast bij aan een brandstofbesparing van maximaal 5%. Goed voor je portemonnee en het milieu. Je kunt de tPump XL bandenpomp online bestellen in de Coolado webshop voor de speciale online prijs van € 129 (Je ontvangt dan een korting van € 30 op de adviesprijs van € 159).

Win-actie: win een tPump XL bandenpomp

Als lezer van Mountainreporters kun je nu de tPump XL bandenpomp winnen.

Meedoen? Dat is heel eenvoudig. Like onze Facebookpagina en beantwoord onderstaande vraag.

Wat zijn de namen van de draagbare bandenpompen van Coolado? Het antwoord kun je vinden op deze pagina.

Kies een optie(vereist)

Deze winactie liep van 27 september – 15 oktober 2022. De winnares is Daphne Michon. Ze heeft ondertussen bericht van ons ontvangen.

Bij deelname aan onze win-acties ga je akkoord met onze actievoorwaarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.