Advertentie
Reizen naar Fins Lapland
Klik hier voor meer informatie over de reizen naar Fins Lapland 

 

Win het nog niet geschreven boek EVI 

Door Tjeerd Langstraat

In 2017 richtte ik Jalapeño Books op, mijn eigen uitgeverij. In eerste instantie om mijn eigen boeken uit te gaan geven, maar al snel wilde ik het ‘practice what you preach’ principe ook daadwerkelijk uitvoeren: zorgen dat de voorwaarden waaronder schrijvers hun boeken uit laten geven, beter worden. Inmiddels is de stal van Jalapeño Books behoorlijk gegroeid en staan er voor dit jaar een paar hele toffe boekreleases op stapel!

Maar, er is ook die coronacrisis. En die heeft ook mij niet onberoerd gelaten. Zowel financieel als bedrijfsmatig heb ik een behoorlijke knauw gekregen. Maar het heeft me óók in Mallnitz, Oostenrijk gebracht.

Alpenverein

In eerste instantie zou ik voor de Alpenverein, de Oostenrijkse Alpinistenvereniging, aan de slag gaan om te helpen de storm- en lawineschades van afgelopen winter op te ruimen en de wandelwegen weer begaanbaar te maken. Daarnaast zou ik een aantal diensten meedraaien in de bar van Pension Edlinger.

De overige tijd zou ik schrijven en natuurlijk de bergen intrekken. Dit alles zou ongeveer vanaf medio mei, begin juni aanvangen tot zeker het winterseizoen. Maar goed, dat was het plan in maart. De coronacrisis barstte los, wat me het grootste deel van mijn werk en inkomen kostte en waarbij ook dit plan in duigen viel.

Klauwe uit de mouwe

Maar goed, klauwe uit de mouwe. Het was namelijk óók het startsein om mijn uitgeverij Jalapeño Books nu écht op de kaart te zetten. Tijd te over, nietwaar. En daarbij te kijken of ik dan niet tóch nog richting de bergen kon, ondanks gesloten grenzen en meer van zulks.

Evi en Leven als Miljonair

Het moge duidelijk zijn dat het is gelukt! Met een permit van de Alpenverein mocht ik de grens over. Bij Dennis en Vanessa heb ik een prachtig appartement tot mijn beschikking.
Ik zal hier niet langer dan vier weken zijn, maar dat is precies genoeg om mijn vierde boek Evi af te schrijven. Om de basis te leggen voor mijn vijfde boek Leven als miljonair. En om jullie te spammen met bergfoto’s via mijn Instagram-account.


En Evi kun je winnen!

En om nu al te vieren dat ik binnenkort de laatste hand leg aan mijn boek Evi hebben Edwin, de eigenaar van Mountainreporters, en ik besloten dat we nu al een win-actie starten met Evi. Misschien wel de eerste win-actie waarbij je een boek kunt winnen dat nog niet eens is geschreven. Maar ja, het is een gek jaar, dus we doen het gewoon!

Misschien wel de eerste win-actie waarbij je een boek kunt winnen dat nog niet eens is geschreven

En wat moeten we daar dan allemaal voor doen Tjeerd? Nou gewoon een bezoekje brengen aan de website van mijn uitgeverij Jalapeño Books en antwoord te geven op de vraag “Wie is de auteur van het boek De Bunker?”

Daarnaast, om Edwin blij te maken, moet je ook even de Facebookpagina van Mountainreporters (klik hier) even liken. Zo maken we drie mensen blij: jou, Edwin en mij!

Deze win-actie loopt tot 15 juli 2020, middernacht! 


Over Evi

Een Jan Vos thriller, verschijningsdatum: 7 augustus 2020

Evi Tjeerd LangstraatEen jonge vrouw pleegt zelfmoord. Haar vader blijft radeloos achter met een afscheidsbrief die meer vragen oproept dan dat het antwoorden geeft.

Een psychologisch spel volgt als hij probeert uit te vinden wat er precies op die dag is gebeurd. En, waar het lichaam van zijn dochter is gebleven…

Het voert hem door heel Europa op zoek naar antwoorden, maar hoe dieper hij graaft, hoe bizarder de zelfmoord van zijn dochter lijkt te zijn.

Wanneer wordt zelfmoord moord?

Pre-order Evi: klik hier!


Jalapeño Books en Seven Years in Tibet

Enne, over dat op de kaart zetten van Jalapeño Books… Op 10 juni jl. tekenden de Marktgemeinde Huettenberg, Österreich, de The Marsh Agency Ltd. London en Jalapeño Books bij monde van mij een contract voor de duur van twee jaar om exclusief de Nederlandstalige versie van ‘Seven Years in Tibet’ uit te geven.

Jalapeno Books

Van het boek werden miljoenen exemplaren verkocht, maar bij het grote publiek werd dit verhaal pas echt bekend door de gelijknamige film met Brad Pitt in de hoofdrol. En met het binnenhalen van deze titel en internationale bestseller, kan ik wel zeggen dat zowel ik als Jalapeño Books als winnaars uit deze crisis komen.


LEES MEER VAN MIJN VERHALEN OP MOUNTAINREPORTERS EN SNOWREPUBLIC


 

Advertentie

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in